Când vrei să mănânci ceva special, alege sushi

Mâncărurile cu care ne-am obișnuit încă din copilărie, făcute de (sau ca la) mama acasă sunt delicioase, fără doar și poate. Dar, uneori, parcă ai avea chef să încerci și alte lucruri noi la cină sau când îți inviți prietenii în vizită. Noi îți propunem un platou cu sushi (sushi Bacău) – una din mâncărurile simbol ale Japoniei.

Sushi Bacău – o călătorie culinară în Țara-Soarelui-Răsare

Sushi este așa cum spuneam, un preparat specific Japoniei, foarte gustos, dar și sănătos. Sushi este făcut din bucăți mici de pește crud și/sau gătit, fructe de mare etc., care sunt învelite în orez și alge marine (nori).

Dacă tot este recomandat să mâncăm pește și fructe de mare de 2-3 pe săptămână, atunci sushi este una din variantele delicioase la care poți apela. Unde mai pui că alegele marine sunt un fel de superfood, bogate în minerale și vitamine (fier, calciu, magnesiu, iod, vitaminele A, E, B etc.).

Sushi Bacău – platouri sushi 4 persoane sau 8-10 persoane

Platourile de sushi conțin:

  • rulou cu ton roșu și legume
  • rulou cu somon prăjit
  • rulou cu creveți și legume
  • rulou cu somon fume
  • rulou cu somon crud
  • rulou cu legume și philadelphia

Sosurile wasabi și soia sunt incluse.

sushi bacău
Platou Sushi 8-10 persoane

După cum observi, în platou sunt și variante pentru cei reticienți la ideea de pește crud sau care din motive personale nu pot consuma preparate crude, precum și o variantă vegetariană de sushi (legume și cremă de brânză), așa încât să mulțumești pe toată lumea.

Vrei un bufet suedez?

Poți optadoar pentru un bufet suedez alcătuit din sushi sau pentru unul mixt, care să cuprindă și aperitive clasice, alături de brânzeturi, creme tartinabile, cupe cu legume și fructe proaspete.

De asemenea, se pot alege și feluri principale, supe/ciorbe, fripturi și pește la cuptor sau grill. Pentru invitații cu anumite preferințe culinare sau intoleranțe, se pot amenaja, separat, platouri cu produse destinate lor (vegane, vegetariene, fără sare etc.)

Apium Food – serviciul de catering Bacău

Livrarea se face în orașul Bacău și în localitățile Margineni, Măgura, Luncani, Hemeiuș, Lilieci și Barați.
Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 lei. Pentru comenzile sub 200 lei, costul de livrare este de 25 lei. Dacă se solicită ridicarea comenzii direct de la sediul Apium Food, atunci nu se impune un cost minim al comenzii.

Comenzile se fac cu cel puțin 2 zile înainte, la tel. 0742401401. Toate detaliile legate de preparate și comandă sunt disponibile la fiecare produs în parte, pe site-ul www.apiumfood.ro. Pentru serviciul de catering evenimente/catering firme Bacău, vă rugăm să ne contactați din timp pentru stabilirea detaliilor legate de numărul de porții, programarea livrărilor etc.

De asemenea, pentru noutăți, ne puteți urmări și pe pagina de facebook.

Telefon: 0742 401 401