Livrare și plată

 1. Prețuri

Prețurile produselor sunt indicate pe site. Ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor și de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site. În același timp, prețul pentru produsul deja comandat nu poate fi modificat. Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus, în afara cazului în care este indicat altfel.

Prețul total al comenzii de bunuri va fi afișat pe site, în momentul plasării comenzii. Plata trebuie să se facă integral, pentru toate bunurile expediate, iar metoda de plată trebuie selecționată la plasarea comenzii.

2. Modalități de plată:

Plata se realizează în numerar, la primirea comenzii sau ridicarea acesteia de la sediul Apium Food. Comanda minimă este de 200 RON pentru livrare gratuită.

3. Livrarea

Livrăm în orașul Bacău și localitățile Margineni, Măgura, Luncani, Hemeiuș, Lilieci și Barați. Livrarea este gratuită pentru comenzile de minim 300 lei.

Pentru comenzile sub 300 lei costul de livrare este de 25 lei. Dacă se solicită ridicarea comenzii direct de la Apium Food – Calea Moinesti 95, Mărgineni, Bacău, atunci nu se impune un cost minim al comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă, în cazul în care aceasta nu se regăsește în perimetrul afișat pe site sau în intervalul de timp precizat.
Toate comenzile vor fi livrate de serviciul propriu de livrare. Facem tot ceea ce este posibil pentru a prepara și a livra produsele în termenul precizat, cu toate acestea, nu vom fi răspunzători față de Client pentru situațiile neprevăzute (cazuri de forță majoră) care pot apărea.

În cazul în care comanda nu este livrată în timpul estimat, ne puteți contacta prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea de a livra comanda cât mai repede posibil.
Timpul concret de livrare este determinat ținând cont de distanța până la adresa clientului, de situația traficului, de condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru. Depășirea termenului de livrare poate fi cauzată de evenimente de forță majoră precum și de oricare factor enunțat mai sus.

În cazul în care se preconizează întârzieri față de termenul de livrare estimat inițial și acceptat de Client, vă vom contacta telefonic pentru a vă informa despre noul timp estimat de livrare.

Dacă nu acceptați noul timp estimat de livrare, aveți posibilitatea, în cadrul respectivei convorbiri telefonice, de a anula comanda. Se consideră că acceptați noul timp de livrare atât în cazul în care răspundeți pozitiv la apelul nostru, cât și în cazul în care nu vă putem contacta telefonic pentru comunicarea noului timp de livrare.

La momentul livrarii, Clientul trebuie să asigure accesul livratorului și să răspundă la numărul de telefon menționat la plasarea comenzii, pentru cazurile în care livratorul nu reușește să găsească adresa exactă sau să obțină accesul în clădire.
În cazul neacceptării livrării comenzii în timpul de livrare comunicat, sau în cazul în care livratorul nu reușește să livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Clientului, ori a lipsei de răspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră.

Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportăm ca urmare a incapacității de livrare din vina Clientului vor fi în responsabilitatea Clientului, care va trebui să despăgubească integral astfel de costuri.

În cazul în care circumstanțe neprevăzute împiedică Clientul să primească Comanda, este necesar să contacteze telefonic operatorii cât mai curând posibil și să restabilească locul și timpul de livrare.

Se poate solicita ridicarea comenzii direct de la Restaurant, caz în care îi revine clientului de a ridica produsele comandate în timpul indicat de operator. Nu ne asumăm eventualele plângeri ale clientului cu privire la calitatea produsului, dacă acestea sunt cauzate din vina întârzierii acestuia.

Livrarea se face în orașul Bacău și localitățile Margineni, Măgura, Luncani, Hemeiuș, Lilieci și Barați. Produsele disponibile pentru livrare sunt menționate pe Site în secțiunea Livrări la Domiciliu.

Telefon: 0742 401 401