Catering Bacău. Descoperă oferta Apium Food

Nu există zi de sărbătoare fără o mâncare bună. Ce-i drept, cele mai frumoase amintiri se conturează în jurul mesei. Mâncarea este cu adevărat un catalizator și merită să ne bucurăm de preparate gustoase și sănătoase și, mai ales, de compania oamenilor pe care îi îndrăgim, cât mai des. În acest sens, Apium Food vă pune la dispoziție serviciul de catering Bacău, atât pentru evenimente de amploare (nunți, botezuri etc.), cât și pentru cinele în familie, din timpul săptămânii sau pentru prânzul de la birou, luat alături de colegi.

catering bacău

Catering Bacău – suntem pregătiți pentru orice eveniment, cu mâncare pe gusutul tuturor pretențioșilor

De la platouri cu aperitive, până la feluri principale, putem pregăti tot ce vă doriți. De asemenea, pentru sărbătorile de peste an (Crăciun, Revelion, Paște, 1 Decembrie) pregătim meniuri speciale. Mai mult decât atât, pentru perioadele de post religios sau pur și simplu pentru persoanele care au adoptat un regim vegetarian/vegan, avem în oferta noastră platouri cu gustări, ideale pentru petreceri sau pentru mesele din cursul săptămânii.

Nici iubitorii de pește nu duc lipsă de o ofertă variată de platouri și feuri principale cu sushi, pește la grătar (doradă, păstrăv, somon) sau fructe de mare, acompaniate cu garnituri la alegere.

catering bacău

Pentru cei mai mici și mai pretențioși, vă punem la dispoziție, prin serviciul de catering Bacău, platoul cripsy de pui cu cartofi copți.

Pentru cinele în familie, din cursul săptămânii, când timpul te presează, dar totuși ai vrea să oferi ceva sănătos familiei, avem variante de platouri calde cu carne la cuptor (ceafă de porc, pulpe și aripioare de pui) acompaniate de cartofi sau legume la grill/cuptor, în funcție de preferințe.

Apium Food – serviciul de catering Bacău pentru toți pofticioșii

Proiectul Apium Food aparține Iulianei Petrunjel, o tânără pasionată de bucătărie și de vraja care se petrece atunci când aromele potrivite se întâlnesc, într-o îmbrățișare plină de gust, în aceeași farfurie. Probabil ați recunoscut-o pe Iuliana de la emisiunea Master Chef, la care a participat în calitate de concurentă. De aici, până la Apium Food nu a fost decât „un strop de sare”.

Livrarea se face în orașul Bacău și în localitățile Margineni, Măgura, Luncani, Hemeiuș, Lilieci și Barați.
Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 lei. Pentru comenzile sub 200 lei, costul de livrare este de 25 lei. Dacă se solicită ridicarea comenzii direct de la sediul Apium Food, atunci nu se impune un cost minim al comenzii.

Comenzile se fac cu cel puțin 2 zile înainte, la tel. 0742401401. Toate detaliile legate de preparate și comandă sunt disponibile la fiecare produs în parte, pe site-ul www.apiumfood.ro. Pentru serviciul de catering evenimente/catering firme Bacău, vă rugăm să ne contactați din timp pentru stabilirea detaliilor legate de numărul de porții, programarea livrărilor etc.

De asemenea, pentru noutăți, ne puteți urmări și pe pagina de facebook.

742401401

Telefon: 0742 401 401