Bufet suedez în Bacău

Când organizează un eveniment, multe persoane preferă să opteze pentru un bufet suedez, întrucât le oferă invitaților posibilitatea să își aleagă preparatele preferate, să mănânce atât cât le trebuie, să experimenteze gusturi noi. Iar mâncarea bună și variată, știm cu toții, e garanția unui eveniment de succes. Dacă vrei să organizezi o petrecere cu bufet suedez în Bacău, firma noastră de catering – Apium Food – îți stă la dispoziție.

Bufet suedez în Bacău – Apium Food

De-a lungul anilor de activitate, am pregătit mâncarea pentru numeroase eventimente, de la cele de tip familial, până la petreceri de amploare, precum cele corporate sau nunți/botezuri. Pregătim întotdeauna feluri de mâncare despre care știm că sunt preferate de majoritatea oamenilor, dar desigur că, în funcție de preferințele tale, meniul pentru bufetul suedez se poate personaliza.

Poți opta doar pentru un bufet suedez alcătuit din sushi sau pentru unul mixt, care să cuprindă și aperitive clasice, alături de brânzeturi, creme tartinabile, cupe cu legume și fructe proaspete.

De asemenea, se pot alege și feluri principale, supe/ciorbe, fripturi și pește la cuptor sau grill. Pentru invitații cu anumite preferințe culinare sau intoleranțe, se pot amenaja, separat, platouri cu produse destinate lor (vegane, vegetariene, fără sare etc.)

După cum vezi, suntem pregătiți pentru orice eveniment, cu mâncare pe gusutul tuturor pretențioșilor. 🙂

Apium Food – serviciul de catering Bacău pentru toți pofticioșii

Proiectul Apium Food aparține Iulianei Petrunjel, o tânără pasionată de bucătărie și de vraja care se petrece atunci când aromele potrivite se întâlnesc, într-o îmbrățișare plină de gust, în aceeași farfurie. Probabil ați recunoscut-o pe Iuliana de la emisiunea Master Chef, la care a participat în calitate de concurentă. De aici, până la Apium Food nu a fost decât „un strop de sare”.

Livrarea se face în orașul Bacău și în localitățile Margineni, Măgura, Luncani, Hemeiuș, Lilieci și Barați.
Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 lei. Pentru comenzile sub 200 lei, costul de livrare este de 25 lei. Dacă se solicită ridicarea comenzii direct de la sediul Apium Food, atunci nu se impune un cost minim al comenzii.

Comenzile se fac cu cel puțin 2 zile înainte, la tel. 0742401401. Toate detaliile legate de preparate și comandă sunt disponibile la fiecare produs în parte, pe site-ul www.apiumfood.ro. Pentru serviciul de catering evenimente/catering firme Bacău, vă rugăm să ne contactați din timp pentru stabilirea detaliilor legate de numărul de porții, programarea livrărilor etc.

De asemenea, pentru noutăți, ne puteți urmări și pe pagina de facebook.

Telefon: 0742 401 401